• depanne1

PLOP, HEER EN KEIZER IN DE(LA) PANNE

NIEUW !! NIEUW !!

150 vakantie huisjes en hotel dubbel zo groot als gepland, 127 kamers!

plopsadorpDit totale Plopsa-gedoe heeft geen enkele meerwaarde voor De Panne(centrum-strand) en zeker niet voor het dorp Adinkerke. Geef hen nog eens 750.000 euro per jaar en 20(!!!) jaar lang. Mooie deal voor 22 Pannenaars die er gaan zwemmen...

Landbouwgrond of niet, bouwen gaan ze!! De dagjestoeristen en niet-plopsabezoekers laten De Panne links liggen door de ellendenlange files en het gemeentebestuur staat er bij en...kijkt ernaar!.

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

 

plopsaland de panne

Kabouter Plop de nieuwe burgemeester De Panne!?

Velen onder ons begrijpen het helaas niet meer. Waar zijn de politici van nu en deze in het verleden bezig mee geweest?

De eerste vraag luidt: "waarom 750.000 euro per jaar 'schenken', en twintig jaar lang, aan de Plopsagroep voor enkele Pannenaars die er gaan zwemmen?". Als men van zwemmen mag spreken...Welke politieke snoepers hebben daar hun krabbel onder geplaatst?.

De volgende vraag is dan het filespook.

Het kan opgelost worden!! Eén bijkomende afrit na de afrit De Panne-Adinkerke. Deze bijkomende Plop-afrit met verbinding naar achterkant Plopsaland. Aldus, eerste afrit voor bezoekers centrum Adinkerke - De Panne/Strand. Bijkomende afrit Plopsaland, te betalen door de schatrijke Plopfabriek, die zelfs bij machte zijn een brug aan te leggen van hier tot in Parijs!! Kom mij geen fabeltjes wijsmaken over zone's en landbouw. Ze willen zelfs voor miljarden onze Noordzee-kust opzadelen met eilanden!! Dan kan dat op- en afritje er nog bij...

opstopplop

(Even goed deze foto onder ogen nemen en kijk ook verder naar de snelweg-file!)

Het volgende misbaksel : Zeelaan en Zeedijk.

Laat ons even vertrekken in de 'Tegelplakkerslaan'. "Wees voorzichtig bij regen- en sneeuwval, bij vorst en rijm, blijf recht anders kerm je van de pijn..."

img 1437Wie heeft er opdracht gegeven dit op deze wijze te laten uitvoeren?

Wat heeft het de belastingbetaler al gekost de 'plakploegen' te laten uitrukken om deze wat op te knappen én hoelang zal deze carnavalvertoning nog duren? De toeristen en inwoners vinden het ... schande!. Nogmaals, welke politieke snoepers hebben daaronder hun krabbel geplaatst! Wees eerlijk, met 750.000 per jaar en 20 jaar lang kon De Panne - Adinkerke er heel fraaiers uitgezien hebben...Waarom wordt dit niet ogenblikkelijk 'aangepakt' en vernieuwd.

zeedijk de panne

Nieuw te De Panne - Zeedijk.

Garnalen slepen op de Zeedijk bij hevige regenval.

Nog een 'aansleper' waar geen vooruitgang voorhanden is, veel klappen en ka....maar het blijft één van de niet onderhouden zeedijken van de Belgische kust. Helaas, jammer, het is zo. Waarom moet dit zo lang aanslepen voor er iets ondernomen wordt? Centen? Juist, maar Plop is 'den beste' en lacht in zijn handje. Het is zoals het Grote Lot winnen op de Lotto en voor wat? Juist, vijftien Pannenoars gaan er zwemmen met proppen in hun oren...

Wat komt er nog meer...? Het is voor de rappe wordt gezegd...

Dan kunnen we DEZE flater er ook nog aan toevoegen.

 

Nooit krijgt het gemeentebestuur nog zo een kans : "het is voor de rappe"

camping zeepark

Vakantie-huisjes ??? Terwijl de bijna totale Nieuwpoortlaan én Duinkerkelaan de leegstand niet te overzien is. Dit kon voor 1001 andere doeleinden gebruikt worden. 

 Hier zit meer achter,.

LATER MEER  

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen

Copyright 2014 © Eddy Pyliser De Panne. All Rights Reserved.
Eddy Pyliser | Prins Albertlaan 58, 8660 De Panne | Tel. +32 58 414638 | Email:  eddy.pyliser@telenet.be