• depanne1

750.000 EURO

750.000 EURO

...VOOR 12 PANNENAARS DIE GAAN ZWEMMEN IN PLOPSALAND

750.000 EURO

...VOOR BIJKOMENDE ANPR-CAMERA'S

anpr

Maar laat ons nu even het misbaksel "750.000 euro per jaar aan Plopsa en 20 jaar lang" ter zijde en focussen ons op het politie-Westkust speeltje ANPR-CAMERA.

Deze ANPR-camera's zijn werkelijk het neusje van de zalm, maar... dan wel in ALLE belgische politiezones. Niet vergeten dat wij zone Westkust belastingplichtigen instaan voor:

- de aankoop van deze verklikkers

- politie voertuigen en moto's + benzine

- uurlonen voor het staande houden van deze wanbetalers

-.voertuigen opbergen in beslagplaatsen

- alle papierwerk

- ...en nog veel meer

Dit allemaal op ons kosten, maar om de Penale Boeten, de autokeuringen en verzekeringen een handje toe te steken hun wanbetalers te doen betalen!!Of worden onze gemeentekassen vergoed voor deze  diensten? Wij Koksijde, Nieuwpoort en Pannenaars betalen voor dit grapje terwijl er hier massaal word ingebroken, auto's bekrast en nog veel meer, deze daders zijn steeds spoorloos!! Uren rijden deze 'bonnenschrijvers' hier rondjes in de Prins Albertlaan, en aanpalende straatjes, om een door de mazen van het net geglipt voertuig te zoeken en deze rijden ook niet op gewijd water.

Moeten wij betalen en instaan, alsook manschappen leveren en betalen om dit pak en muis spelleke te laten werken? Daarvoor zijn andere instanties !!

Ik zie het als volgt : alle geseinde europese scheeflopers worden op ons kosten uit het verkeer gehaald. In Brussel lachen ze weer in hun vuistje en een ster bij voor de initiatiefnemer. 

.LATER MEER...

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen

Copyright 2014 © Eddy Pyliser De Panne. All Rights Reserved.
Eddy Pyliser | Prins Albertlaan 58, 8660 De Panne | Tel. +32 58 414638 | Email:  eddy.pyliser@telenet.be