• depanne1

NIET OM AAN TE ZIEN...FLOPPERDE-FLOP

"DE PANNE IS DE MEEUW AAN DE BELGISCHE KUST...

ZOALS DE KANARIE IN DE KOOLMIJN..."

Is er echt niets op deze planeet om de mens iets aan te bieden dan deze afgezaagde en steeds jaren wederkerende, van plastiek en zoetigheden, gevulde tentenkampen!! Dit hebben wij én de toeristen nog op ons vest iedere week in juli en augustus!! Dan nog niet te spreken over de te veel aan vuurwerken. Aan de Esplanade zijn er vele zaken gesloten tijdens het vuurwerk. Alleen wat meer volk als er gratis vissen worden gebakken met gratis Pier Kloeffe....  

DE PANNE AFF

Ook op deze "shopping-avond" hebben wij kunnen vaststellen dat vele zaken gesloten waren en...er was  geen "luis op straat"(zie foto onderaan). Laat er geen twijfel over bestaan, de massa is dit moe gezien en UNIZO heeft geen meerwaarde voor de gemeente, en... wat mij betreft, mag snel opgedoekt worden.

Kleine info: na ons succesverhaal www.vossenjacht-terduinen.be en www.paard-ruiter-tweedehandsbeurs.be te Oostduinkerke zijn wij volop aan het bekijken hoe we dit hieronder in 2019 naar de gemeente Koksijde kunnen halen.

Hier een  greepje uit de 101 nieuwe  mogelijkheden:

bbq kampioenschappen

Hier te lang om op te noemen hoe dit in z'n werk gaat. Wat wel vaststaat is dat het centrum van De Panne ideaal gelegen is voor dit evenement, met zijn markt en aanpalende zeelaan als locatie. Alle handelszaken kunnen deelnemen alsook iedere vereniging/familie/vriendenkring met z'n bbq-ploeg kan van de  prijzen genieten. Markt voorbehouden voor de B.B.A.

Om dit op poten te zetten is wel wat voorbereiding nodig niet zomaar een telefoontje naar de marktkramers-comité met de woorden: "kom maar zoals gewoonlijk en uw centen liggen klaar voor ophaling".

zeelaan1

Later meer.

 

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen

Copyright 2014 © Eddy Pyliser De Panne. All Rights Reserved.
Eddy Pyliser | Prins Albertlaan 58, 8660 De Panne | Tel. +32 58 414638 | Email:  eddy.pyliser@telenet.be