VER BUITEN DE LIJNEN!!!

"MOGEN WE NOG FILMEN EN KLAPPEN!?"

Ogen open in de 0,39 seconde! Lekker zuipen en roken midden op straat, moto rustig geparkeerd op de rechterkant van het toneel...

Dit 'optreden' vandaag is nog maar eens om aan te tonen met wat we opgescheept zitten bij PW, helaas, neem van mij aan hij is niet de enige...

Is dit één van de geestigaards dat ze op ons loslaten? Heel simpel toch, houd deze mannen/vrouwen uit café tijdens hun diensturen. De mensen in de Kasteelstraat spreken er schande over, en volgens mijn info is dit niet de eerste keer...

DEZE STRAATVERTONING WORDT DEZE AVOND OVERGEMAAKT AAN DE PROCUREUR DES KONINGS TE GENT EN DE HEER MINISTER GEENS ALSOOK JAN JAMBON

Maar mijn kennis van zaken zegt :"mijn klachten zijn nu vertrokken naar Mars en als er daar water wordt gevonden...zal ik misschien een antwoord krijgen!!"

MOTARD WESTKUST IN 'STEMMING'

 Reactie op 27/10/2017 om 15.00 uur...van zijn opperhoofd:

Geachte,

"Als ik doorklik op Uw link krijg ik alleen de tekst, die geen details geeft over datum, uur, nummerplaat voertuig of dergelijke. Ook is er geen foto (of film?) zichtbaar. Ik kan dus niet verder onderzoeken…"

---------

OPGELET : gebruik vanaf heden mijn nieuw emailadres zoals hieronder weergegeven, het oude wordt binnenkort onbruikbaar.

Met vriendelijke groeten

Jozef OYEN

Commissaris
Directeur Verkeer

Verkeersdienst

  1. +32 58 53 38 72 | G. +32 476 89 91 Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Dit stond in de sterren geschreven 'onzichtbaar' voor de vrienden, terwijl 350!! bezoekers de link en video wel hebben kunnen openen! Heel merkwaardig...

a) het uur van opname staat op de video

b) een motoragent

c) een moto van politie westkust (of was het politie Oostende of Zoutenaaie?)

d) de Kasteelstraat De Panne

e) hij komt van binnen en gaat een sigaret roken op straat

En dit terwijl de TV, kranten en 101 mediakanalen het vandaag hebben over politie en vroegere rijkswacht, waarom mag dit allemaal niet naar buiten komen!? Laat ze verder 'ver over de lijnen lopen' en men heeft ze niet meer in handen!. Wat moet de burger nog meer doen om het aan jullie verstand te brengen dat dit NIET kan!!.

27/10/2017  Vrijdag VTM om 20.30 uur:

De Bende van Nijvel : 

Vraag aan de twee twintigjarige magneetvissers : "waarom zijn jullie niet eerder naar de politie gestapt?" De jonge magneetvissers : "hebben geen vertrouwen in politie!!"

ERG GESTELD,

WAAROM TOCH, HEBBEN VELE JONGEREN

EN MILJOENEN LANDGENOTEN GEEN VERTROUWEN MEER IN,

POLITIE EN JUSTITIE?

...EN ZE HEBBEN 200% GELIJK !!!

 

TELEFOONTAP POLITIE WESTKUST!

HET  CORRUPSTE KORPS VAN HET LAND MAG TELEFOONTAP!

Dit zijn katten bij de melk zetten! Wat hebben ze onnodig al uitgespookt met hun ANPR camera's?. Daar zijn zeer vele verhalen over te schrijven, ik en velen kunnen er van meespreken. Mijn nummerplaat hebben ze er eens voor één dagje ingeklik omdat "de Schrik van de Westkust" mij een vraagje wilde  stellen(Lees achter gesloten deuren)

Zou er beter niet eens over nagedacht worden binnencamera's te plaatsen, want volgens de laatste echte statistieken heerst er in 99% van de politiezones "Het Dolle Weinstein Virus". Niet vergeten, geen enkele officier is zuiver op de graat, nog niet te spreken over politieagenten...

BILLEN

En van pesten kunnen ze ook meepraten, de blauwzakken!! In plaats van een tik op zijn vingers hadden ze die beter afgehakt!!

 Nu deze telefoontap...en er zal geknoeid worden! Zeker bij politie Westkust.

TelefoontapFedPol

Weer een 'speeldje' bij de rest! De duur aangekochte bodycams liggen te "filmen" in de kelders van het politiebureel!!

Dit allemaal zonder toelating van een onderzoeksrechter? Een telefoontap valt toch onder de parketten en gerechtelijke van de Procureur des Konings?? Het zal hen varen in Koksijde, het is nu al ver boven het wettelijke...Wie heeft daar toezicht over? Toch geen officier aldaar!. Ik stel mij dan de vraag: "welke terrorismedossiers en ontvoeringszaken?". Deze worden steeds in handen gegeven van speciale gerechtelijke diensten in Brussel. Ik zie zelfs geen enkele die wat onder de schedelpan zitten heeft om dergelijke dossiers onder handen te nemen...Er zijn andere bezigheden in zone Westkust, helaas daders steeds spoorloos!

Vele agenten zullen in de rij staan met het telefoonnummer(s) van hun vrouw of maitresse en van beroepsgeheim hebben ze nog nooit gehoord! Aldus beste telefoongebruikers, houd rekening dat ze vanuit de Zeelaan 48 in Koksijde een luisterend oor hebben met of zonder toelating van... ?? Wij mogen ook niet vergeten dat we in één van de meest corrupste landen ter wereld wonen en telefoontap voor allerlei zaken gebruikt kan worden, niet alleen voor politieonderzoeken..Ik ben er 200% zeker van dat ze deze zullen gebruiken zonder medeweten van hogerhand.

LAAT ER GEEN TWIJFEL OVER BESTAAN!

ONBETROUWBAAR ZIJN DEZE INDIVIDUEN!

Machtsmisbruik + 72% !!!!

klachten politie

Kleine info : TOR

 Achter gesloten deuren  =  .........

DE SCHRIK VAN KOKSIJDE

KLIK OP FOTO

763

 Een 'leerlinge' van De Schrik uit Koksijde! "Hoe enkele dagen thuis met wat 'drinkgeld' ".

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DE OMERTA HEERST !!

graaien

...en wat ik, en vele anderen, een lichtje doet flikkeren...

Vorig jaar heb ik een dertigtal bedrijven in Oost- en West Vlaanderen, met meer dan 150 werknemers, de vraag gesteld : "hoeveel werknemers worden er driejaarlijks ontslagen in jullie bedrijven?", de reden hoeft hier niet vermeld. Na wat rekenwerk kwamen we tot dit resultaat per bedrijf : 7 !!

Ik zie van achter mijn computer jullie oogjes al flikkeren. Het resultaat is 0 !! Men moet zijn schoonmoeder het hoofd al ingeslagen hebben om ontslagen te worden ...en de omerta heerst!

(meer op A.G.D.)

POLITIE WESTKUST ZOEKT GETUIGEN

ZEKER NOOIT DOEN !!

Politie zoekt getuigen zware vechtpartij

De politie is op zoek naar getuigen van een zware vechtpartij in nachtcafé The Possé in de Albert I-laan in Oostduinkerke.

"De vechtpartij, waarbij een vijftiental personen betrokken raakten, vond plaats in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juli om 3.13 uur. Een man kwam ongelukkig neer tijdens de vechtpartij en bleef zwaargewond achter", zegt Ine Deburchgraeve van de politiezone Westkust. Politie en justitie zijn momenteel op zoek naar omstaanders, die de vechtpartij filmden, foto's maakten of getuige waren van de feiten. "Zo willen we de identificatie van alle betrokkenen mogelijk maken. Getuigen kunnen contact opnemen met het algemeen oproepnummer van politie Westkust op 058/53.30.00", aldus Deburchgraeve. (BBO)

Goede raad, doe niet mee als je later geen miserie wil krijgen. Let wel, beroepsgeheim bestaat niet bij de politie en ga dan NOOIT voor getuige ttz klokkenluider. Meer nog, geef nooit een gevonden portefeuille met centen af op het bureel...wat je er mee moet doen laat ik aan je wijsheid over.. Later kan je er veel last mee hebben.(is al meermaals bewezen) Lees mijn artikel "Beroepsgeheim zo lek als een zeef"

posse

NIEUWE GEHEIME AGENT VOOR POLITIE WESTKUST

DE NIEUWE GEHEIME AGENT VAN POLITIE WESTKUST EN PARKET TE VEURNE

Wij moeten er rekening mee houden dat politie Westkust én het parket te Veurne beschikken over een super GEHEIM AGENT !!

gerechtshof veurne

TE GEK VOOR WOORDEN!!

winkel

 "EDDY&READY'S" fotootje op het plaatje uit Egypte in 2008

Mijn website pagina om even te "lachen met tranen" kan ook niet meer volgens de geheime agent G.D. uit Adinkerke! Ziehier de FB-Pagina van de geheim agent. Ik wist dat we bestuurd en geleid worden door gekken, maar dit loopt toch de spuigaten uit !!! Onze kleinkinderen lachen met opa's fotoshop! Alsook de 589 bezoekers van dit artikel steken "de duim omhoog"! Helaas ik moet daarvoor naar politie Westkust, wat ik geweigerd heb om ooit nog een verklaring af te leggen. Dan hebben ze maar de Gerechtelijke Politie van het Parket te Veurne in het gat gestoken. Aan hun gezicht en woorden te merken is dit een BULLSHIT opdracht. Te gek voor woorden, helaas zwijgen is de/hun boodschap...

Fotocopie's van mijn "ondervraging" volgen...ik verwittig de maatschappij : om rode wangen van te krijgen....

deseyne geert GPV

Dit artikel is verstuurd, per prive mail, naar 128 mij bevriende blogs en naar mijn 3.300 vrienden. Zelfs hebben ze hem geschrapt van hun ledenlijst!! 

IN OPMAAK

 

Copyright 2014 © Eddy Pyliser De Panne. All Rights Reserved.
Eddy Pyliser | Prins Albertlaan 58, 8660 De Panne | Tel. +32 58 414638 | Email:  eddy.pyliser@telenet.be