POLITIE WESTKUST ZOEKT GETUIGEN

ZEKER NOOIT DOEN !!

Politie zoekt getuigen zware vechtpartij

De politie is op zoek naar getuigen van een zware vechtpartij in nachtcafé The Possé in de Albert I-laan in Oostduinkerke.

"De vechtpartij, waarbij een vijftiental personen betrokken raakten, vond plaats in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juli om 3.13 uur. Een man kwam ongelukkig neer tijdens de vechtpartij en bleef zwaargewond achter", zegt Ine Deburchgraeve van de politiezone Westkust. Politie en justitie zijn momenteel op zoek naar omstaanders, die de vechtpartij filmden, foto's maakten of getuige waren van de feiten. "Zo willen we de identificatie van alle betrokkenen mogelijk maken. Getuigen kunnen contact opnemen met het algemeen oproepnummer van politie Westkust op 058/53.30.00", aldus Deburchgraeve. (BBO)

Goede raad, doe niet mee als je later geen miserie wil krijgen. Let wel, beroepsgeheim bestaat niet bij de politie en ga dan NOOIT voor getuige ttz klokkenluider. Meer nog, geef nooit een gevonden portefeuille met centen af op het bureel...wat je er mee moet doen laat ik aan je wijsheid over.. Later kan je er veel last mee hebben.(is al meermaals bewezen) Lees mijn artikel "Beroepsgeheim zo lek als een zeef"

posse

NIEUWE GEHEIME AGENT VOOR POLITIE WESTKUST

DE NIEUWE GEHEIME AGENT VAN POLITIE WESTKUST EN PARKET TE VEURNE

Wij moeten er rekening mee houden dat politie Westkust én het parket te Veurne beschikken over een super GEHEIM AGENT !!

gerechtshof veurne

TE GEK VOOR WOORDEN!!

winkel

 "EDDY&READY'S" fotootje op het plaatje uit Egypte in 2008

Mijn website pagina om even te "lachen met tranen" kan ook niet meer volgens de geheime agent G.D. uit Adinkerke! Ziehier de FB-Pagina van de geheim agent. Ik wist dat we bestuurd en geleid worden door gekken, maar dit loopt toch de spuigaten uit !!! Onze kleinkinderen lachen met opa's fotoshop! Alsook de 589 bezoekers van dit artikel steken "de duim omhoog"! Helaas ik moet daarvoor naar politie Westkust, wat ik geweigerd heb om ooit nog een verklaring af te leggen. Dan hebben ze maar de Gerechtelijke Politie van het Parket te Veurne in het gat gestoken. Aan hun gezicht en woorden te merken is dit een BULLSHIT opdracht. Te gek voor woorden, helaas zwijgen is de/hun boodschap...

Fotocopie's van mijn "ondervraging" volgen...ik verwittig de maatschappij : om rode wangen van te krijgen....

deseyne geert GPV

Dit artikel is verstuurd, per prive mail, naar 128 mij bevriende blogs en naar mijn 3.300 vrienden. Zelfs hebben ze hem geschrapt van hun ledenlijst!! 

IN OPMAAK

 

RECHTER MET BALLEN AAN ZIJN LIJF

"KLAPPEN KRIJGEN HOORT BIJ DE JOB"

klik2

Bij de feiten hieronder, mogen we spreken van rechters met "ballen achter hun oren"

En laat er geen twijfel over bestaan, er zijn agenten die een dik pak rammel verdienen! Wat mij betreft mogen ze murm geklopt worden !!. ...en ik weet over wat ik spreek! Helaas zolang ze een hand boven het hoofd krijgen van hogerhand zal dit nooit uitgeroeid worden. Ze weten dat ze "vogelvrij" de baan op kunnen!!

Mooie bijverdienste, zeker als ze er een 10 tal per jaar kunnen "arrangeren". Aldus geen probleem om jaarlijks dure fietsen te kopen... : feiten gebeurt op 15/02/14 en naar de dokter op 27/02/14 !!!!! Veertien dagen werkombekwaam: depressie! Dit is nog maar een klein greepje  uit de 101 smeerlapperijen op de kosten van de burger! Wat deze(bepaalde) mannen/vrouwen nog toegestopt worden van ETHIAS en andere is onvoorstelbaar. Politie Westkust valt onder Ethias-verzekeringen. Dan nog te zwijgen over.....Op "ACHTER GESLOTEN DEUREN" .

briefdokter

FEITEN : 15/02/14 - Mooi meegenomen!!.

moerman cop

Dit is nog maar het topje van de ijsberg. Wat ze de burger nog uit hun zakken halen mag ik hier niet openbaren (lees Achter gesloten deuren)

YEP!! 10 dagen de fiets op !!!

trek fiets

Nu nog even hun leugens, schriftvervalsing, machtsmisbruik en meineed aanpakken!!

vliegendeaap

NIEUW POLITIEHUIS KRIJGT...

 

NIEUW POLITIEHUIS KRIJGT BORSTVOEDINGSKAMER EN...

SEX- EN DRONKENMANSKAMERTJE VOOR DE PERSONEELSLEDEN 

eerste steen

En op aanvraag van vele honderden "slachtoffers" een leugendetector-kamer om de 200 tal vogelvrijverklaarden van PW ook eens op het rooster te leggen..

Dan blijft nog de vraag: "Waarom beledigen, bespuwen, bekogelen, belagen en haten vele honderduizenden landgenoten en  vreemdelingen die machtsmisbruikers!?" Ik persoonlijk heb daar 101 antwoorden op...

COWBOY'S WESTKUST

MOORD OF DOODSLAG ?

"Parket  reconstrueert wilde achtervolging"... Wij weten al de resultaten als hun broodheren het onderzoek zullen voeren. Geef dit in handen van de parketten te Brussel, Gent of Antwerpen! Laat zeker dat comité P-tje er zich niet mee moeien, dan zijn deze agenten vrij van alle zonden. Geef deze Westkust-helden per afgevuurde kogel één jaar bak, liefst op water en brood!

Let wel, als deze geen bedrieging vormde voor deze agenten(wapen) is dit wel een zeer laffe daad.En er zitten een handvol lafaards bij deze bende. Deze man is wel degelijk in de rug geschoten. Wat dan met het gekakel van Paelinck : "hij werkt goed samen met de Franse politiediensten te Duinkerke". Wel deze dief kon geen kanten uit!!.Mag ik er aan toevoegen, voor 3 vluchtelingen kan de opper-sheriff beschikken over : vijf voetbalploegen aan agenten, vier ruiters te paard, één helicopter enz.

Voor de huismussen verdienen deze agenten de Nobelprijs, voor mij de Doodstraf!

POLITIE WESTKUST ? : EEN SCHEEPSCONTAINER STINKENDE ROTTE VIS ! 

wilde achtervolging

KLIK HIER

Aldus, een goede raad aan alle hier rondlopende winkeldieven, de kans bestaat dat je hier door je kop word geschoten. Deze gekende cowboy's hebben nooit gehoord van benen noch autobanden...In ons nieuw politiehuis is er een munitie-opslag(depot) voorzien van 1000m2 kogelopslag. T.t.z., vier containers schiettuig.

Zelfs als zestienjarige met uw bromfiets zonder verlichting kan u een kogelregen verwachten .

Waar ik ook mijn neus voor ophaal is, en ik citeer: "agenten vuren minstens 10 kogels af". Iedere kogel in het bezit van een agent is toch geweten!?. Enfin, zeg dat ze er 20 naar zijn kop hebben geschoten.

Met als kersje op de taart, de namen van deze dolle schutters waren twee dagen na hun "schuttersfeest" alom geweten in de regio. Beroepsgeheim hé...

Mag ik er nog aan toevoegen, als er van hogerhand niet snel word opgetreden zal Zone Westkust binnen enkele jaren voor 40% "uitgebaat" worden door bandieten.Momenteel zitten er al een halve mand rotte appels hun dagen te slijten met ....LEES HIER 

schoten

 Later veel meer

Copyright 2014 © Eddy Pyliser De Panne. All Rights Reserved.
Eddy Pyliser | Prins Albertlaan 58, 8660 De Panne | Tel. +32 58 414638 | Email:  eddy.pyliser@telenet.be Free counter and stats for your website on www.motigo.com