• depanne1

COWBOY'S WESTKUST

MOORD OF DOODSLAG ?

"Parket  reconstrueert wilde achtervolging"... Wij weten al de resultaten als hun broodheren het onderzoek zullen voeren. Geef dit in handen van de parketten te Brussel, Gent of Antwerpen! Laat zeker dat comité P-tje er zich niet mee moeien, dan zijn deze agenten vrij van alle zonden. Geef deze Westkust-helden per afgevuurde kogel één jaar bak, liefst op water en brood!

Let wel, als deze geen bedrieging vormde voor deze agenten(wapen) is dit wel een zeer laffe daad.En er zitten een handvol lafaards bij deze bende. Deze man is wel degelijk in de rug geschoten. Wat dan met het gekakel van Paelinck : "hij werkt goed samen met de Franse politiediensten te Duinkerke". Wel deze dief kon geen kanten uit!!.Mag ik er aan toevoegen, voor 3 vluchtelingen kan de opper-sheriff beschikken over : vijf voetbalploegen aan agenten, vier ruiters te paard, één helicopter enz.

Voor de huismussen verdienen deze agenten de Nobelprijs, voor mij de Doodstraf!

POLITIE WESTKUST ? : EEN SCHEEPSCONTAINER STINKENDE ROTTE VIS ! 

wilde achtervolging

KLIK HIER

Aldus, een goede raad aan alle hier rondlopende winkeldieven, de kans bestaat dat je hier door je kop word geschoten. Deze gekende cowboy's hebben nooit gehoord van benen noch autobanden...In ons nieuw politiehuis is er een munitie-opslag(depot) voorzien van 1000m2 kogelopslag. T.t.z., vier containers schiettuig.

Zelfs als zestienjarige met uw bromfiets zonder verlichting kan u een kogelregen verwachten .

Waar ik ook mijn neus voor ophaal is, en ik citeer: "agenten vuren minstens 10 kogels af". Iedere kogel in het bezit van een agent is toch geweten!?. Enfin, zeg dat ze er 20 naar zijn kop hebben geschoten.

Met als kersje op de taart, de namen van deze dolle schutters waren twee dagen na hun "schuttersfeest" alom geweten in de regio. Beroepsgeheim hé...

Mag ik er nog aan toevoegen, als er van hogerhand niet snel word opgetreden zal Zone Westkust binnen enkele jaren voor 40% "uitgebaat" worden door bandieten.Momenteel zitten er al een halve mand rotte appels hun dagen te slijten met ....LEES HIER 

schoten

 Later veel meer

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen

Copyright 2014 © Eddy Pyliser De Panne. All Rights Reserved.
Eddy Pyliser | Prins Albertlaan 58, 8660 De Panne | Tel. +32 58 414638 | Email:  eddy.pyliser@telenet.be 

KOKSIJDE BAD
KOKSIJDE DORP
OOSTDUINKERKE
NIEUWPOORT
KOKSIJDE BAD
OOSTDUINKERKE
KOKSIJDE BAD
DE PANNE
SMEERLAPJE