• depanne1

POLITIE WESTKUST ZOEKT GETUIGEN

ZEKER NOOIT DOEN !!

Politie zoekt getuigen zware vechtpartij

De politie is op zoek naar getuigen van een zware vechtpartij in nachtcafé The Possé in de Albert I-laan in Oostduinkerke.

"De vechtpartij, waarbij een vijftiental personen betrokken raakten, vond plaats in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juli om 3.13 uur. Een man kwam ongelukkig neer tijdens de vechtpartij en bleef zwaargewond achter", zegt Ine Deburchgraeve van de politiezone Westkust. Politie en justitie zijn momenteel op zoek naar omstaanders, die de vechtpartij filmden, foto's maakten of getuige waren van de feiten. "Zo willen we de identificatie van alle betrokkenen mogelijk maken. Getuigen kunnen contact opnemen met het algemeen oproepnummer van politie Westkust op 058/53.30.00", aldus Deburchgraeve. (BBO)

Goede raad, doe niet mee als je later geen miserie wil krijgen. Let wel, beroepsgeheim bestaat niet bij de politie en ga dan NOOIT voor getuige ttz klokkenluider. Meer nog, geef nooit een gevonden portefeuille met centen af op het bureel...wat je er mee moet doen laat ik aan je wijsheid over.. Later kan je er veel last mee hebben.(is al meermaals bewezen) Lees mijn artikel "Beroepsgeheim zo lek als een zeef"

posse

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen

Copyright 2014 © Eddy Pyliser De Panne. All Rights Reserved.
Eddy Pyliser | Prins Albertlaan 58, 8660 De Panne | Tel. +32 58 414638 | Email:  eddy.pyliser@telenet.be 

KOKSIJDE BAD
KOKSIJDE DORP
OOSTDUINKERKE
NIEUWPOORT
KOKSIJDE BAD
OOSTDUINKERKE
KOKSIJDE BAD
DE PANNE
SMEERLAPJE