DE ENIGE OPLOSSING !!

- LAAT DE WATERKANONNEN OP STAL ! -

'Als de politie zich moet gedragen als weekdieren, neemt de straat het over'

knie1

De R.I.P.-kogels zijn voorzien van een gespleten kop die bij impact openbreekt in acht dodelijke scherven. Die richten een ravage aan in het lichaam van het doelwit. ‘Bij een treffer worden alle vitale organen vernietigd’, en zal de oproerkraaier nooit meer in staat zijn deel te nemen aan deze 'sportevenementen'. Geef de agent een surplusje van 100 euro per knieschijf! Komt er de volgende keer eentje deelnemen op zijn buik, dan weet je genoeg...!

Groepsnaam : geen GROEP DIANE maar GROEP KNIESCHIJF !

IK GA VOOR BURGEMEESTER VAN ONZE HOOFDSTAD ! 

STEM OP DE R.I.P. PARTIJ !!

MAG JE BEELDEN VAN POLITIE MAKEN ?

agentpis

“Eigenlijk is het wel legaal. Er is geen enkele wet die zegt dat je agenten in actie of in functie niet zou mogen filmen. Maar er hangt wel een grote voorwaarde aan vast: je moet er een rechtsgrond voor hebben. Je moet een bepaalde bedoeling hebben, en die moet ook wettelijk zijn.”

Met andere woorden: je moet een gegronde reden hebben om beelden te maken van de politie. “Een van die rechtsgronden kan bijvoorbeeld zijn dat je aan journalistiek doet, of dat je een maatschappelijk belang wil aantonen.” Je mag daarbij wel nooit iemand viseren. “Dat geldt niet alleen voor agenten, maar voor alle burgers. Als je van iemand een soort portret maakt, heb je daarvoor diens toestemming nodig.” 

Geen heldere wetgeving

De politie kan je wel altijd vragen om te stoppen met filmen of fotograferen als er geen gegronde reden is. “Maar in principe kunnen agenten niet veel meer doen dan vragen om niet gefilmd te worden. En aan een journalist mogen ze het helemaal niet vragen. Daarvoor hoef je zelf geen perskaart te hebben, je moet gewoon kunnen aantonen dat je aan journalistiek doet.”

Het blijft wel altijd wat koffiedik kijken. ”Kijk maar naar wat in Brugge gebeurd is, waar twee agenten in functie gefilmd werden door een burger en waar ze uitdrukkelijk gevraagd werden dat niet te doen. De man vond dat dat zijn recht was op een openbare plaats, maar dat is geen argument. Dan komt het neer op de mening van de rechter, die oordeelde dat het een inbreuk op de privacywetgeving was. Glasheldere wetgeving is daar niet over.”

BANDIETEN IN ZWARTE ROKKEN

  En neem van mij aan : "duizenden van deze aasgieren zijn er in Belgie "

 gier

Vrederechter Guido De Palmenaer (62) is door de Gentse tuchtrechtbank uit zijn functie ontheven. Binnenkort staat hij zelf voor de strafrechter, verdacht van het pluimen van bejaarden via bevriende ­advocates. Zo’n definitief ontslag nog vóór het strafproces is hoogst uitzonderlijk.

Valsheid in geschrifte, diefstal van kwetsbare personen, passieve omkoping en witwassen. Het zijn geen asso­ciaties die je maakt als je aan een vrederechter denkt. Door de band een integer man die net te goeder trouw bemiddelt om geschillen uit te klaren. Toch moet de Oostendse vrederechter Guido De Palmenaer (62) zich in maart verantwoorden voor die zware inbreuken. Hij wordt ervan verdacht zichzelf verrijkt te hebben op de kap van zwakke, vaak dementerende bejaarden.

Zijn manier van werken: hij stelde voor hulpbehoevende mensen een voorlopig bewindvoerder aan, vaak een bevriende advocate. Daarna zette hij die bewindvoerders onder druk om de bezittingen aan ­bevriende vastgoedmakelaars, garagisten of opkopers door te verkopen. Nadien werden de spullen met veel winst doorverkocht. “Er is één rode draad”, zegt een getuige. “Hij regelde alle zaakjes. En alleen hij werd er beter van.”

Het meest stuitende verhaal: het gerecht verdenkt de vrederechter ervan zijn eigen ­appartement te hebben gerenoveerd met het geld van een onwetende vrouw. Hoe? Door de aan­nemer facturen te laten doorsturen op haar naam en adres. De bevriende bewindvoerder zou het bedrag van haar rekening hebben overgeschreven. Uit goede bron is ook te horen dat bij de huiszoeking in zijn woning juwelen werden gevonden die toebehoorden aan mensen die hij als vrederechter had moeten helpen. Na een waslijst klachten en 3,5 jaar onderzoek lijkt het dossier vernietigend.

Thuis met behoud van wedde

In afwachting van het straf­proces zat De Palmenaer de voorbije jaren geschorst thuis, met behoud van wedde. De Gentse tuchtrechtbank, zo werd ons door meerdere bronnen bevestigd, heeft daar nu een eind aan gemaakt. De Palmenaer is onlangs tijdens een zitting achter gesloten deuren ontslagen. Het ontslag komt er dus vóór een strafrechter zich heeft uit­gesproken. Zijn advocaat, ­Dominique Matthys, wil geen commentaar kwijt.

Zo’n ontslag van een magistraat, en al zeker van een rechter, is hoogst ongewoon, zo bewijzen de meest recente cijfers over de tuchtrechtbanken. Die werden in 2014 ingevoerd om magistraten en ­andere leden van het gerechtelijk personeel die in de fout gaan te straffen. Sinds de ­invoering werd in amper 7 van de 47 dossiers een magistraat ontslagen. Redenen waren: privégelden witwassen, dronken rijden, gerechtelijke stukken mee naar huis nemen of onverklaarbaar uitstel­gedrag met bepaalde dossiers.

 

...VOOR EEN VOETBALMATCHKE

               MAROKKO                       vlagbelgie                        MAROKKO

"OORLOG IN HELLHOLE BRUSSEL !!"

klik2 Rellen in Brussel na WK-kwalificatie van Marokko:

22 agenten gewond en auto's in brand gestoken,

ruiten aan diggelen en straten opengebroken,

Winkels leeggeplunderd!!

Dit is de multiculturele chaos van West-Europa anno 2017. Wat in 2025??

rellen

...OM EEN VOETBALWEDSTRIJDJE IN....MAROKKO !!

Als de Spaanse politie op hun eigen bevolking met rubberen kogels mag schieten van Europa, waarop wacht onze politie dan om op dat buitenlands crapuul te schieten? Hier komt nog burgeroorlog van.. In feite is het al begonnen. Ik hou mijn hart vast als de "oude Belgen" zich gaan organiseren om het zelf aan te pakken, maar de regering heeft onze wapens  afgenomen enkele jaren terug. Ach,Oude Belgen? Laat me niet lachen. De Belg is een lafaard die geen actie neemt hiertegen. We durven zelfs niet massaal op straat komen, laat staan op partijen te stemmen die hiertegen optreden. Vraag je dan niet verder af waarom we onder de voet gelopen worden en slaag krijgen van buitenlanders in ons eigen land. Autos in brand steken om te vieren daar zijn ze echt wel goed in,doen ze in Frankrijk ook bij feestelijkheden met honderden in een keer zelfs! Hier zijn ze nog maar aan het oefenen, dé grote dag komt er aan....

De politie pakt liever de brave échte Belgen aan met parkeerboetes, snelheids-en alcoholcontroles, daar voelen ze zich de baas. Echte criminelen aanpakken durven ze niet! 

patriote

Filip Dewinter mag geen wandeling maken door Brussel. Maar dit kan wel? Geen enkele persoon opgepakt, dit is toch een lachertje! Wanneer gaan de politici hun ogen eindelijk opengaan? Helaas, het is veel te laat. Sterkte aan de mensen die hier het slachtoffer van zijn...

Wat staat ons nog te wachten als Marokko tegen België móést uitkomen in Rusland en onze Duivels hen eruit kegelen !.

JAMBON

LAAT HET VOGELTJE TOT MIJ KOMEN...

"HET VLEES VAN 'T GEVOGELTE IS ALOM AANWEZIG..."

Al van in het begin (Eva) hebben ze gemikt op de kwetsbaarheid van de man (Adam)

...en het vrouwmens is gevaarlijker en sluwer dan het Afrikaans jachtluipaard!!

piemel

Men komt ze tegen langs alle belgische wegen! Niets is zo gezond dan het vogeltje eens te laten uitvliegen...volgens dokter Lecompte. Men wordt er 100 jaar van....en is dit ook geen grensoverschrijdend gedrag ! 

Dit is dagelijkse kost in de mega kantoren van verzekeringsmaatschappijen, ministeries, EU parlement, hospitalen, legerkazernes, grote winkelketens, politiekantoren, gerechtshoven, TV en media e.a. grote bedrijven, en zeker de Kerk niet vergeten, daar ging het over minderjarigen en zwakken van de maatschappij!!  

Volgens de riooldienst van stad  Brussel moeten ze maandelijks uitrukken voor verstopte riolen in de Wetstraat 16. Daders: tonnen condooms!!. Dit zijn grensoverschijtende werken !!

pauw

 Zelfs de pauw slaat zijn veertjes blauw voor de gunsten van de vrouw. Maar laat ons even de vogels ter zijde en eens klappen over de piepende muisjes en die 'neunundneunzig luchtballons'!! Sommigen gaan bijna naakt de werkvloer op... en de mannelijke collega's krijgen daarvan de 'Vlam in de Pijp' ziekte!!

secretaresse

Maar de regel  laat weten: "Handjes thuis en blijf ver weg van het kruis!!"

IK SCHREEUW: "Nonnen moeten naar’t klooster gaan! De mannen worden benadeeld, de positie van de vrouw oppermachtig. De geloofwaardigheid van echte verkrachtingen worden ongeloofwaardig, de onzekerheid van wat mag en niet mag zal toenemen bij mannen, met alle psychologische gevolgen vandien,... Publiekgemaakte aantijgingen van vrouwen zouden strafbaar moeten worden!"

NU DE SPORT NOG !

Klik voor meer info op Blatter zijn kop!!!

 

blatter.

 

Copyright 2014 © Eddy Pyliser De Panne. All Rights Reserved.
Eddy Pyliser | Prins Albertlaan 58, 8660 De Panne | Tel. +32 58 414638 | Email:  eddy.pyliser@telenet.be