BEROEPSGEHEIM? ZO LEK ALS EEN ZEEF!

Beroepsgeheim? = Zo lek als een zeef!

Politie Westkust e.a. kleine gemeenten.

"Zij zijn gebonden door het beroepsgeheim"!!?

Klein voorwoordje: wekelijks staan allerhande politiediensten te smeken, via krant en TV, aan de bevolking om uw medewerking. NIET DOEN!!

zeef

 klik hier

Op nummer 1 staat politie op de lijst van het schenden van het beroepsgeheim. De inkt is nog niet droog op uw PV als de dorpelingen al op de hoogte zijn van een misdrijf. Om jaloers van de worden zei onlangs een verslaggever van een gekende regiokrant.

Met andere woorden: 'tussen pot en pinte' leggen ze aan de toog uit wat er op de CV van Pier of Jan staat geschreven. En dit zijn helaas geen fabelkes maar de werkelijkheid. Van officier tot wijkagent laten de tongen maar rollen...een 'vriendendienst' noemen ze dit.., t.t.z. als ze nog vrienden hebben..

Hier in De Panne staan enkele wijkagenten, eentje zelfs in uniform, te dansen met een glas bier in de hand aan de voordeur van hun dagelijks bezochte kroeg!!.

Zeg mij even, hoeveel politieagenten zoeken voor privédoeleinden gegevens op uit politie-databanken?. Nog niet te spreken over de ANPR 'louche mogelijkheden'..

Zelfs bij politie Westkust (wijkagenten) is een collega van mij op de hoogte wie, waar, wanneer en voor hoelang hij een enkelband moet dragen. 

Zelfs tussen de hoeren zijn ze thuis.

Hier is het een publiek geheim, wanneer sommige agenten een voorgenomen alcoholcontrole kenbaar maken waarvan zij zelf deel van uitmaken. Dit valt onder de noemer 'beroepsgeheim'.

Dan nog de vraag, wat met deze agenten die "geleefd" hebben met één, twee, drie of meer vrouwen ? Zwijgen die in bed? Of heeft een agent ook 'beroepsgeheim' tussen de lakens. Sorry, ik heb weet van... NEE! De ex'en lekken ook als een zeef...dit mag, zij hebben geen spreekverbod..noch beroepsgeheim...voor mij een bron aan informatie...

Wie gaat onze 35.000(?) man/vrouw sterke politiemacht de mond snoeren?

Om uw geheugen wat op te frissen ééntje uit de 1001 'geheimen'...!

En om af te sluiten kan men zijn ongenoegen uiten op het P Fabeltjeskrant...het doofpotclubje!

We zijn beter af met de dokter, de apotheker en de vroedvrouw...

"Ze zijn zo lief meneer :   klik hier. 

 

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen

Copyright 2014 © Eddy Pyliser De Panne. All Rights Reserved.
Eddy Pyliser | Prins Albertlaan 58, 8660 De Panne | Tel. +32 58 414638 | Email:  eddy.pyliser@telenet.be