NEE...DIT IS MIJN LAND NIET MEER

DIT IS MIJN LAND (NIET MEER)

Mijn weektrip naar de hoofdstad en randgemeenten...andere gemeenten volgen in vlaanderen...en niemand ziet wat er ons staat te wachten binnen hier en 20 jaar...en DAARMEE houden de belgen zich bezig!!

burka markt

Ik zie vrouwen over straat lopen in lange, sombere gewaden en met versluierende hoofddoeken. Ik heb er medelijden mee. Het plezier van "opwaaiende zomerjurkjes" kennen ze niet. Hun wereld is middeleeuws donker. Meisjes lopen in vrolijk gekleurde rokjes naar school, donkere jongetjes sissen hen na en noemen hen sletjes.

(Meer dan 40% van de jongeren is werkloos en hangt wat rond op straat)

De onbeschoftheid waarmee ze je aanspreken...ik heb daar geen woorden voor. Heel andere  wereld komt eraan...

Hier zijn er straten waar ik vijandig bekeken word, er zijn straten waar ik best niét kom. We zijn bezet land/dorp

Er zijn wijken waar noodgedwongen een samenscholingsverbod geldt, waar de drugshandel en de criminaliteit heerst, er zijn café's die je best mijdt. Ik ga er toch binnen!!

De kermis van weleer, de wijkfeesten van vroeger zijn/worden herinneringen aan een onbezonnen jeugd. De kerstmarkt heet nu wintermarkt, de grote kerstboom op het plein steken ze in brand. Een kinderfeest met Zwarte Piet mag niet meer. De kruidenier om de hoek werd al 20 keer overvallen...

Neen, dit is mijn dorp niet meer.

Onze kranten geven moslims een forum, proberen mij een ander wereldbeeld op te dringen. Hun hate speech, leugens, verdraaiing van de feiten in  wekelijkse columns màg, want we zijn toch "Charlie"? Wij mogen onze mond niet bewegen of de, onbetaalbare rechtbank voor Jan met de pet, heet u welkom!!

 

Opmerkingen  

Van Sante Dirk
#2 Van Sante Dirk 07-07-2017 10:53
De waarheid mag gezegd
Van Sante Dirk
#1 Van Sante Dirk 07-07-2017 10:52
Keiharde realiteit artikel waarheidsgetrou wbdz8z

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen

Copyright 2014 © Eddy Pyliser De Panne. All Rights Reserved.
Eddy Pyliser | Prins Albertlaan 58, 8660 De Panne | Tel. +32 58 414638 | Email:  eddy.pyliser@telenet.be