MASSALE DIEFSTAL POLITIEAGENTEN

Dit is niets nieuw en gebeurt dagelijks in politieburelen...de politiek steelt van de daklozen, terwijl de politie de vluchtelingen en burgers besteelt!

"Vluchtelingen die in het Maximiliaanpark in Brussel verblijven klagen over het gedrag van politiemensen die hen "brutaal en met harde hand" komen ondervragen, maar hen soms ook "afpersen". Dat meldt de Franstalige openbare omroep RTBF. Een gerechtelijk onderzoek is ingesteld.

"Het gaat niet om systematische hardhandige ondervragingen, maar het gebeurt wel vaker dat de politiemensen hard tegen de slaapzakken trappen om ze te wekken, en soms slaan ze ook met een matrak op het hoofd of op de rug van de slapende vluchtelingen", zegt Françoise Romnée, vrijwilligster bij 'Solidariteit met de vluchtelingen van het Noordstation', de organisatie die de beschuldigingen ondersteunt.

Ook zou er sprake zijn van diefstal van geld en mobiele telefoons ."Eén klacht gaat over de diefstal van 450 euro, en er zijn de laatste weken zeker vier getuigenissen binnengekomen van dergelijke feiten."

Choquerend en onaanvaardbaar

De politie van Brussel-Elsene zegt niet op de hoogte te zijn van dit soort feiten. Ook andere politionele en gerechtelijke instanties zeggen van niets te weten. "Wij hebben geen aangifte van diefstal van vluchtelingen binnengekregen", zegt Louise Weber, woordvoerster van politiezone Brussel-Noord. Ook het parket van Brussel, bij monde van Gilles Dejemeppe, zegt dat het niet op de hoogte is van genoemde feiten. 

Ilse Van de Keere, woordvoerster van de politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene, bevestigt dat er een gerechtelijk onderzoek is ingesteld en dat ook Comité P op de hoogte is gebracht. "Als dit klopt, is het choquerend. Dergelijk gedrag is onaanvaardbaar", zegt Stéphane Deldicque van de Franstalige christelijke vakbond CSC-Politie.

RTBF meldt ook diefstallen van geld en gsm's in de regio Antwerpen. Hier zou een groep van 17 migranten het slachtoffer zijn".

Het prullenmand-clubje P is ook "ingeschakeld", de grootste grap der grappen!!

Klein voorbeeldje uit de duizenden politie-diefstallen....

gevonden portefeuille

  Straf met uitstel! Zo kweekt men dieven! 
 
Zoals ik in al mijn vorige topic's steeds met klem ook herhaal, het zijn dieven, leugenaars en machtsmisbruikers en wie nu nog twijfelt mag naar de gekkendokter!
Bewijzen? Comité P zal hen er doen ondermuizen! Zoniet als straf, laat de slachtoffers hun behoefte doen in een bord en laat die bandieten het smaken, en alles opeten!!

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen

Copyright 2014 © Eddy Pyliser De Panne. All Rights Reserved.
Eddy Pyliser | Prins Albertlaan 58, 8660 De Panne | Tel. +32 58 414638 | Email:  eddy.pyliser@telenet.be